HTML

Liberálfasizmus

Mindenkinek, aki nem tud mit kezdeni ezzel a fogalommal, ajánlom Jonah Goldberg könyvét! 

http://goo.gl/vRj1Zj  

Friss topikok

  • Potyka Kálmán: Ő a mi Alexis Tsipras-unk. Csak kimaradt a "nagy ellenállás" rész és egyből a "számla behajtása" r... (2015.07.14. 20:46) Egyes politikusok illúzióiról
  • bölcsészmérnök: @klacus: Az adósságelengedés jó megoldás lehet, ha közben lehetetlenné teszik a politikusok számár... (2015.06.01. 16:28) Thomas Piketty
  • Blogger Géza: @Antsici: Egy tanulmányból idéztem. Ahogy a HVG is. Egy szóval nem mondtam, kivel vagy mivel ért e... (2014.10.24. 11:23) A balliberális ellenzék agóniája
  • Mr. Rustical: @gázóra ellenőr: Történetesen igen, a gyengébb forint segít a gazdasági növekedésben. Talán nem tű... (2014.09.18. 15:20) A balliberális ellenzék vaksága
  • bölcsészmérnök: A liberálfasiszták véleményvezérei egytől egyig kommunista gyökerűek és egyben a holokauszt-ipar m... (2014.08.25. 15:17) Kertész Imre

Liberálfasiszta rombolás

2014.04.25. 10:07 bölcsészmérnök

A liberálfasiszták fáradhatatlanul küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottnak és kirekesztettnek vélt csoportok életminőségének javításáért. Persze a kisebbségek védelme és az elnyomott csoportok érdekeinek képviselete csak egy megtévesztő álca, amelyet pajzsként tolnak maguk előtt. Valójában itt a többségi társadalom alapjainak szétzilálása a cél, ezért minden, a többségi társadalom érdekeit szolgáló rendszert megkérdőjeleznek és megtámadnak. A liberálfasisztáknak remek érzékük van ahhoz, hogy szinte bármilyen kérdésben a többségi társadalommal szemben foglaljanak állást. Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal kegyetlen harcba szállnak. Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogatnak viszont, amely a többségi társadalmat felháborítja. Az által rombolják a heteroszexuális családeszményt, hogy kritikátlanul támogatják a homoszexuálisok és egyéb deviánsok szélsőséges megnyilvánulásait, szétzilálják a nemzeti és vallási közösségeket, amikor a nemzet önvédelmi reakcióit támadják és a vallások ellen küzdenek, az ateizmust beállítva követendő példának. Mindehhez a tevékenységükhöz hatalmas médiatámogatás áll a rendelkezésükre.  

Önnön jóságukba vetett hitükben megdicsőülve, önmagukat demokratának és tévedhetetlennek tartják. Miközben hatalmas erővel küzdenek a szabadságért, nem riadnak vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfél ellenséggé minősítéstől. A liberálfasiszták képesek gyűlölettel küzdeni a gyűlölet ellen, és kirekesztéssel küzdeni a kirekesztés ellen. 

A liberálfasisztáknak köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad! Létrehozták az Orwelli újbeszél mintájára, a politikailag korrekt beszéd fogalmát. Ez már önmagában kirekesztő, mert azt sugallja, hogy minden más formájú megnyilatkozás inkorrekt. A píszí mögött nyilván valami olyan szándék állhat, hogy amit kimondani nem lehet, azt gondolni sem lehet. Pedig a píszí beszéd megtévesztő pótcselekvés, ravasz köntörfalazás, de éppen ezért veszélyes, mert elkerüli a dolgok néven nevezését, ezért az elhallgatásuk által tartósítja a problémákat. 

A liberálfasiszták persze nincsenek sokan, önmagukban életképtelenek lennének. Csak egy nagyobb szervezet elfoglalása révén voltak képesek hallatni a hangjukat, és elképzeléseiket rákényszeríteni a társadalomra.  Ennek az ára a baloldal végzetes meggyengülése lett. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a hazai liberálfasiszták verték szét a baloldalt. 

 

 

2 komment

Címkék: Liberálfasizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://mszptemeto.blog.hu/api/trackback/id/tr756084399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hidvégi Mihály 2014.06.30. 20:36:55

Majdnem elszégyelltem magam, mikor olyan erősen rád szóltam az 1000 A mi hazánk blogban. Aztán ahogyan itt elolvastam ezt a bejegyzésedet, látom, hogy bizony-bizony nem olyan talajon állsz te, ahol mi megérthetnénk egymást.

Mert az mind rendben, hogy az Szdsz órási kárt okozott Magyarországnak, de hogy liberálfasisztázzon valaki csak úgy, ukk-mukk-fukk, növelve ezen a téren is a magyar népben meglévő zavarodottságot, növelni a nép butaságát, hát ez bizony a szememben bűn.

A liberalizmusnak is vannak értékei, nagy-nagy értékei, összemosni a fasizmussal hiba, bűn vétek.

Egészen máshol kéne keresgélni a bajok okát, a mai magyar bajok okát, nem itt.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.07.01. 10:11:50

@Hidvégi Mihály:
Magam is úgy gondolom, hogy a liberalizmusnak vannak értékei, amennyiben a hazaszeretetet, a család értékeit, a szabadságot, a magántulajdont, a vallásszabadságot, a toleranciát hirdeti, és nem akar központi akaratot rákényszeríteni az emberekre. A konzervatív liberalizmussal tehát semmi bajom, én is ezt az irányzatot tartom követendőnek.
Egyébként nem én liberálfasisztázok, és nem én mosom össze a liberalizmust a fasizmussal, hanem éppen a szélsőséges liberálisok alkalmaznak fasizmusra emlékeztető technikákat.
A liberálfasiszták képesek gyűlölettel küzdeni a gyűlölet ellen, és kirekesztéssel küzdeni a kirekesztés ellen. A liberálfasiszták akarják a tévedéseiket (az államot felhasználva) rákényszeríteni az emberekre. A liberálfasiszták ideológiája képes megmagyarázni, hogy miért szükséges az egyébként legitim módon hatalomra jutott vezetőket megbuktatni a világban. Ez az ideológia ad magyarázatot arra is, hogy miért kell háborúkat indítani, országokat bombázni, civilek tömegeit lemészárolni a világbéke elérése érdekében.

„Bombing for peace is like fucking for virginity!”

Ajánlom tisztelettel a figyelmedbe ezt a könyvet: www.libri.hu/konyv/jonah_goldberg.liberalfasizmus.html

Lehet, hogy nem állunk egy platformon, de ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy szóba álljunk egymással. Őszintén örülök, hogy elmondtad és én is elmondhattam a véleményem. Én nem a mások minősítésében, hanem az egyes problémák megítélésében használok erős szavakat. Szerintem ez téveszthetett meg téged.
süti beállítások módosítása